BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Search This Blog

Wednesday, September 30, 2009

denggi.............

hahahha......... kali niey........ aku nak update tentang denggi.......... baru tadi dlm kol 6.48 minit petang pada hari ini 30 sepetember 2009, kllinik kesihatan kulaijaya membuat semburan i kwsn tmn rumah aku...... niey aku ade video skit nak bg tngok............. video ha...... niey video semasa penyemburan........ huhuhu...... gambar niey diambil dari tingkap rumah........... bygkan...... tak nmpk ape........... niey baru nmpk skit....... huh...... da tutup semua tmpt kat rumah... tapi ade ruang kecik je, dye da leh masuk........ bau kuat giler......... ha nampak ni." nyamuk aedes pembawa demam denggi yang boleh membunuh " oleh itu, semua pihak haruslah bekerjasama bagi membanteras aedes ini.... mcm ayat dlm buku krangn aku daa........ huhu dgn itu........ amik masa 10 minit dlm seminggu jgn lupa k la jumpa lagi dlm blog seterusnya..... sebelum mengakhiri niey ade sesuatu yg nak dikongsikan....

"berita terkini : gegaran telah melanda di sumatera dgn 7.6 skala ricter...... amrn telah dikeluarkan kpd negara malaysia, thailand, india..... malaysia juga telah mengalami gegaran di beberapa tempat....."

k la adios amigos wslm huhu.......

rakaman salam aidilfitri......

halooo........ niey nak update la blog......... huh aritu masa raya......... abgku yg sulung tidak dapat pulang ke malaysia tok beraya bersama - sama..... tapi..... walaupun dye tak dpt raya kat malaysia......... dye sempat lagi la g rome......... ishhh..... nanti dlm post yg seterusnya dan seterusnya, maybe ade gmbr abg aku niey g rome..... insyaallah....... balik kepada cerita.......... kitaorg pun buat la rakaman salam aidilfitri...... kitaorg tue ( mazizah, ezhan, mahirah and me ) kita buatlah rkmn tue mula dari raya yg pertama sehingga raya yg ketiga....... huh..... rkmn ini berlangsung di kg ku iaitu kg jawa, ayer baloi, pontian dan juga di rumahku kat senai...... tak lah bnyk gmbr yg ade....... tapi niey ade la satu gmbr sms pengambraan itu berlangsung..... ha niey gmbr mak cik aku yg ditemu ramah........... huhu....... tapi aku rasa...... abg aku tak sabar nak dgr ucpn dari tunang dye........... huhu bakal kakak ipar aku........... namenya aida........... nak no....... mintak sendiri........ tue je la aku nak share tentang rakaman salam aidilfitri...... best jugak la rakamaan tue......... tapi tidak akan disiarkan di tv mane2....... rakaman eksklusif hak cipta terpelihara tu je la utk blog kali ni nantikan blog seterusmya tentang denggi adios amigos wslm huhuuh

Saturday, September 26, 2009

raya2

kali ni nak update blog tentang raya. tak de la bnyk gmbr sngt tapi adelah skit2.......... ni semua gmbr sepupu n sedara aku semua................ huhuhu ha niey time diorg mkn kuih............ termasuk lah aku......... hahahah ni sesi membaca doa mkn...... amin...... ha gmbr ni sebenarnya bukan aku nak amik gmbr diowng tue..... heheheh aku just nak tunjuk penaja minuman pada hari tu. F&N...... Penyeri bg hari itu......... heheheheh ok la tue je gmbr yg nak share2 laen kali leh update lagi adios amigos wslm......

Saturday, September 5, 2009

abg ku tunang bhg 2

ha.......... niey aku nk ckp lagi bhg yg kedua............................. huhuhu ha niey la gmbr tunang abg aku............ cntik tak???? ha?? tak cntik....... no komen............. hehehe nak no phone dye??? boleh amik je............. 01z-zzzzzzz.......... jgn lupa call...... ha niey gmbr kek yg abg aku bg tok pihak pompuan............ha niey kat umah pihak perempuan......... maen balas pantun.......... antara aktiviti yg berlaku di sana ialah..... mendklemasikan sajak, pertandingan bercerita. pertandingn mewarna....... hehehe tak de laa............. ha niey gmbr hantaran... amik dlu gmbr............. semua senyum............ ha niey time sarung cincin............ ini kira merisik khabar laa.............. niey klimaks dye menyarung cincin tunang........... ok ini adalah kumpulan nasyid wanita yang telah dijemput khas dari kg jawa.......... mereka telah menyanyikan lagu tak ada logika............ memangn tak logik betul........... hehehehe........... ha ini lak...... gmbr family..................... ha niey gmbr abg aku ngn kak aida masa tunang............ ehh jap.............. alamk........... salah gmbr.............. huhuhu.................. ni kalo tak silap. masa diorg kecik.............. ha.......... niey baru betul.............. gmbr diowng dua................ korang nmpk tgn niey tak???? nmpk tak???? ape makne dye???? tak de makne dye........... maksudnya.......... da abis....... huhuh nmpk tak cincin kat jari tue??? tue cincin tunang ngn merisik khbr tadi... hehehehe huhuhuh smp sini je la laen kali jumpa lagi ye adios amigos wslm........ hhuhu...............

abg ku tunang

ha kali niey aku nak update masa abg aku tunang.... bnyk gmbr nak share.......... aku ade lebih 300 gmbr niey.......... tapi aku share la kit2 je........... tak larat nak masukkan 300 gmb............ huhu........ jom kita g tngok hantaran2................ pihak perempuan dulu ea............. lady choice....... ehh..... slah........ ladies first........ ha.............. niey salah satu hantaran yg pihak pompuan bg............. lawa tak????? ha niey baju kemeja yg pihak pompuan bg............ baju kemeja niey abg aku da pakai..... kat libya......... hahahaaha............ anyway gubahan dye cantik............. kalo korg semua nk gubahn cm niey....... just call............ 01x-xxxxxxx.... tq....... niey pulak tuala............ aku ingtkan bunga mula2 hehehehe niey pulak katil................. ehh.... jap....... ni sejadah........... rupa2 katil........ aku ingtkan katil tadi.... leh tidow.......zzzzzzzzzzz ha niey pulak coklat........... yummy....... sedapnye.............. ha niey kek......... huhu aku da mkn........... sodap jugak la kek niey...................... da bg al-quran jgn lupa nak khatam kan.......... niey buah dye.......... kilat................ huhuhu

kecik la pulak gmbr niey.............. ni pihak lelaki nye...... niey al-quran, kain, sejadah, tmpt letak cincin ngn telekung.......... packge kan la........ gmbr kecik................... niey je untuk bhg yg pertma........ skjp lagi ade bhg yg kedua adios amigos wslm huhuhu